Cum sa instalezi SEUS Shader MOD in Minecraft – TUTORIAL10:27

  • 51,373 views
Published on 30/03/2018

Minecraft a fost si inca este unul dintre cele mai jucate jocuri din lume. Chiar daca a fost depasit de jocuri precum Fortnite, PUBG sau CS:GO, Minecraft a avut o adevarata influenta asupra sectiunii de Gaming de pe YouTube, fiind urmarit de milioane de oameni de peste tot.

Problema cu Minecraft este ca grafica nu este punctul lui forte. Arata basic, nu are umbre bine definite, reflexii si alte elemente grafice care fac un joc sa arate bine. Ei bine, SEUS Shader este un … ei bine, un shader sau un MOD care te ajuta sa faci Minecraftul sa arate de zeci de ori mai bine. Bineinteles, acest lucru vine cu un cost. Shaderul mananca multe resurse, iar daca nu ai un PC care sa ruleze jocurile bine, s-ar putea sa ai probleme cu acest shader si sa ai putine FPS-uri in Minecraft. Normal, tot ce este peste 30 fps este ok si tot ce este peste 60 este super smooth.

Dar daca ai un PC care sa iti poata rula Minecraftul cu shader fara probleme, atunci acest mod este pentru tine. Acest videoclip iti arata cum sa instalezi SEUS Shader Pack si cum sa il activezi.

 

Rezumat
Cum sa instalezi SEUS Shader MOD in Minecraft - TUTORIAL
Titlu
Cum sa instalezi SEUS Shader MOD in Minecraft - TUTORIAL
Descriere

Minecraft a fost si inca este unul dintre cele mai jucate jocuri din lume. Chiar daca a fost depasit de jocuri precum Fortnite, PUBG sau CS:GO, Minecraft a avut o adevarata influenta asupra sectiunii de Gaming de pe YouTube, fiind urmarit de milioane de oameni de peste tot. Problema cu Minecraft este ca grafica nu este punctul lui forte. Arata basic, nu are umbre bine definite, reflexii si alte elemente grafice care fac un joc sa arate bine. Ei bine, SEUS Shader este un shader sau un MOD care te ajuta sa faci Minecraftul sa arate de zeci de ori mai bine.

  • Lasa un comentariu

Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"